sunnuntai 21. marraskuuta 2010

testing my personality

testasin jollain sivulla mun persoonallisuutta.. siinä oli vissiin 40 kysymystä ja vastaukseks tuli että oon tyyppi 2 ja tyyppi 9:

Tyyppi 2 - Auttaja

Olet huolehtivainen: auttavainen, huomaavainen, mielistelevä ja takertuva.

Pelkäät, että sinua ei tarvita ja haluta.
Pyrit olemaan rakastettu.
Sinua kannustaa halu olla tarpeellinen, ja haluat ilmaista rakkautesi muita kohtaan ja tuntea heidän rakastavan sinua.
Yleensä ponnistelusi toisten hyvinvoinnin hyväksi johtavat siihen, että jatkuvasti kehut, kannustat ja imartelet heitä. Olet auttavainen ja suojeleva ja rakastat tunnetta, että muut eivät tule toimeen ilman sinua, mistä voi helposti seurata se, että olet takertuva ja sinusta voi olla vaikea päästä eroon. Sisimmässäsi haluaisit itse saada samanlaista tukea itsellesi, joten usein liioittelet auttavaisuuttasi etkä myöskään unohda mainostaa sitä siinä toivossa, että muut arvostaisivat toimintaasi. Korvaamattomuuden tunteesi aiheuttaa sen, että korotat itsesi marttyyriksi ja muutut itserakkaaksi.
Kun kaikki sujuu hyvin, havaitset toisten tunteet ja tarpeet helposti. Näet, mikä heissä on hyvää, ja annat anteeksi heidän heikkoutensa, olet avarakatseinen ja rehellinen. Osoittamasi tuki ja rohkaisu kumpuaa pyyteettömästi rakkaudesta lähimmäisiäsi kohtaan. Et unohda silti myöskään itseäsi, jolloin olet sopusoinnussa ympäristösi kanssa etkä tarvitse ulkopuolista tunnustusta.
Kun jokin menee vikaan, sinusta tulee manipuloiva ja saat lähimmäisistäsi tuntumaan siltä, että he ovat sinulle jotain velkaa. Unohdat omat tarpeesi herättääksesi muissa myötätuntoa itseäsi kohtaan. Tunnet itsesi hyväksikäytetyksi ja nöyryytetyksi. Vähitellen katkeroidut ja tunnet itsesi loukkaantuneeksi ja vihaiseksi ja aggressiosi voivat saada sinut sairastumaan fyysisesti.
Äiti Theresa ja Desmond Tutu ovat tyypillisiä auttajia.
 
Tyyppi 9 - Sovittelija

Olet hiljainen ja vaatimaton: herkkä, rauhoittava, miellyttävä ja itsetyytyväinen.

Pelkäätt ristiriitoja.
Tavoittelet sisäistä rauhaa.
Ponnistelet luodaksesi sopusointuisen ympäristön ja vältät kaikkea, mikä voi johtaa muutoksiin.
Yleensä teet kaikkesi välttyäksesi riidoilta. Olet hyväsydäminen ja syrjään vetäytyvä, kehut muita maasta taivaaseen ja suostut heidän ehdotuksiinsa vaikka et itse niistä oikeasti välittäisi. Ilmaiset itseäsi usein kuluneilla puheenparsilla ja fraaseilla, jotta sinun ei tarvitsisi ottaa kantaa. Vaikka olet aktiivinen, et silti ole aidosti osallistuva, vaan lähinnä tyydyt seuraamaan muita ja annat muiden johdatella. Kieltäydyt kohtaamasta ongelmia, eikä maailmankuvasi vastaa todellisuutta, koska pyrit unohtamaan epämiellyttävät asiat. Mikään ei saa sinua kiihtymään ja olet välinpitämätön ja lähes haavoittumaton.
Kun kaikki sujuu hyvin, olet avoin ja tyyni, arvostat muita etkä tuijota vain omaan napaasi. Elät yksinkertaista ja "puhdasta" elämää, olet luottavainen ja sopusoinnussa itsesi ja ympäristön kanssa. Olet kärsivällinen, optimistinen, tuet toisia. Olet kaiken kaikkiaan mukava kaveri, joka pystyy yhdistämään ihmisiä ja luomaan sopusointua ympärilleen. Elät täyttä elämää ja sinulla on hyvä suhde itseesi ja lähimmäisiisi.
Kun jokin menee vikaan, et käytä kykyjäsi hyväksesi vaan sinusta tulee estynyt ja toimintakyvytön. Et pysty kohtaamaan minkäänlaisia haasteita vaan lamaannut ja persoonallisuutesi kuihtuu. Sinusta tulee tyhjä kuori etkä pysty kantamaan vastuuta mistään. Sinulle saattaa kehittyä vakavia persoonallisuushäiriöitä tai puhjeta skitsofrenia.
Ronald Reagan ja Dalai Lama ovat tyypillisiä sovittelijoita.


(hahhah :D ku luin noi muutamaan kertaan, niin huomasin että oon aikalailla samanlainen mitä noissa lukee. tai siis huomasin että omaan aika paljo noita piirteitä itessäni.)

hehhee löysin jonku kesällä otetun kuvan musta ja ankesta :D ihana toi morsoli<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti