maanantai 24. tammikuuta 2011

at least give me my dreams back

plaaaaaaah! päivät ne vaan menee ja menee.. pian on taas kesä, ihanaa (= mut nyt ensiks olis tarkotus käydä koulua ja enskuun lopussa oliski tiedossa työssäoppiminen (6vk) GREAT! enkä vieläkää oo paikkaa keksiny. taidampa mennä vaan kysymään jostain vaatekaupasta. ajattelin kans että vois hoitaa ton TO:n hyvin, mahdollisuutena voi olla nimittäin kesäduunipaikka! ajattelin aamulla että lähen kyselemään sitä tänään, mutta en sit jaksanu niin meen huomenna.. tosiaan sen katsunki kans mun piti olla tänää mut se ilmotti että tuli kipeeks =( voi raasu molosuu, parane pian!

huomenna koulua 8:00-13.55 ja sitte ettimään sitä paikkaa ja toivon että pääsen sinne mihin haluan. illaks tuun varmaan himaan ku tää flunssa ny näyttää olevan edelleen on its way =/ tai siis ei oo mihinkää vielä lähdössä luulisin.

sitte asiasta ihan toiseen!.. oon jo pitkään miettiny että ottaisko lävärin ja nyt oon sen sitte viimeinki päättäny ja päädyin siihen tulokseen että mähän otan sen vaikka mikä olis!1 suuri kysymys on vielä se että laitatanko sen jollain kaverilla vai meenkö liikkeeseen?

medusaa siis ajattelin
mutta eipä mulla muuta, see ya!

6 kommenttia:

  1. mee suoraa liikkeeseen nii tulee siistimpää jälkeä:) ihana koru!

    VastaaPoista
  2. no niin mä vähän ajattelinki! sielä ne ainaki osaa hommansa ka ku haluaisin mieluusti tehä varman päälle ettei vaan tulehdu =/

    VastaaPoista
  3. niimpä, niimpä! eikä sit yllätyksenä tuu ihme sohimista et kaveri iskeeeki terän ohi :) koska laitatat?

    VastaaPoista
  4. jos olisin säää nii ylähuuleen jos ottaisin niin sen tekisin liikkeessä, koska varmaan sohaisis ohi jos itte laittais tai joku kaveri, alahuuli taas on varmaa helpompi laittaa ite tai joku muu hohoho mut tollasen haluisin itekki, muttei vaan oo ollu sellasta inspistä mennä ottaa: ))

    VastaaPoista
  5. hanna: nii just! noooh en tiedä vielä tarkkaa aikaa, mut ajattelin että vois varata sen ajan täs mahdollisimman pian =)
    mirva: haha, voi sua mirveli =D

    VastaaPoista