sunnuntai 24. lokakuuta 2010

huomenta suomi

GOOD MORNING EVERYBODY! teen tässä nyt sitte aamupostauksen mitä en oo pitkään aikaan tehny. eli heräsin tos 15 vaille 12 ja oli jotenki tosi kiva fiilis! ihana auringonpaiste ja aivan mahtava sää (= tänään on sitte se kuuluisa viiimenen lomapäivä ja huomenna pirteenä taas kouluun. just ku loma alko tuntumaan lomalta.. ärsyttävää, mut niin se vähä tuppaa oleen ku on tälläsiä lyhyitä lomia. anyways tänään olis tarkotus mennä illalla Ankelle chillaileen ja varmaan katotaan taas joku kiva leffa. mut ennen sitä mulla on täs iha kivasti aikaa ja ajattelin että vois nyt just ennen koulun alkua siivota huoneen oikee kunnolla! vaatekaappiinki vois jonku järjestyksen laittaa... ja ku noin ihana ilma nii vois käydä sellasella melko pitkällä, mutta rauhallisella kävelylenkillä. ajattelin nimittäin mennä koko päivän ihan vaan sellasella chill-fiiliksellä! viimenen päivä ennen koulua kun on.

vaatekaapista puheen ollen.. ajattelin vaihtaa mun tyyliä :) sellanen rento skeittari-"emo" olis ihan kiva, mut en kumminkaa emoks oo ajatellu ryhtyä. se olis jo pikkasen liikaa.. oon ajatellu kans jo kauan aikaa ottavani jonku tatuoinnin. haluaisin muutaman sellasen pienen tatuoinnin ja paikat joihin niitä oon ajatellu niin olis korvantausta, nilkka, ranne ja sormet. en todellakaan siis halua mitään isoja, mutta sellaset pienet söpöt kuvat olis kivoja esimerkiks kruunu, sydän, risti, nuotti, jotain sanoja, rusetti, tai ihan mitä vaan tollasia pieniä ja siroja kuvia 8)

eilen rupesin oikeen miettimään että mitä kaikkia koulutehtäviä mulla on kesken tai kokonaan tekemättä, niin huomasin että niitä on aika sairaasti! ja pahemmaks sen asian tekee se, että enää viikko tätä vanhaa jaksoa jäljellä ja ne pitäis kaikki olla tehtynä ennen sitä. ensviikosta taitaa tulla aika stressaava =(

kirjottelen taas pian > heippadi (=

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti