torstai 20. toukokuuta 2010

clothesclothesclothes

en oo kirjottanu muutamaan päivään koska en oo vaan oikeesti jaksanu! : D mut ihan normaaleja päivii on ollu ja IHANA ILMA! love the sun and summer! tänää menin kasiks kouluu ja ekana oli ruotsii.. ja enkun tunnilla oltiin koulun pihas istuus ja opettaja luki meille jotai kirjaa niinku pienille päiväkotilapsille.



koulun jälkeen mentiin emmin kans kapeen katteleen sille mekkoo päättäjäisiin ja käytiin taas mäkis! tällä kertaa syötiin vaa jätskii ;) sit emmi lähti 3 aikaan kotiin ja mä jäin shoppaileen, taas vaihteeks, ja tällä kertaa käteen jäi 2 toppia, 1 tuubitoppi, kahet minishortsit ja aurinkolasit niiden kadonneiden tilalle.

kapereissun jälkeen lähin himaan, söin nopeesti ja sit oliki kultsatime! kultsas chillattiin niinku aina ennenki ja 5 aikaan siel ruvettiin kattoon suomi-tsekki jääkiekkomatsii ja siinä oli ääntä jos jossain : D mut siin kävi silleen et suomi hävis.. paska kun on. huomenna kuoluun ysiks ja pääsen yheltä sit suoraan koulusta lähen systereiden luo ja pitää istuu bussis melkee 3 tuntii. eli en voi postata vkloppuna :/ tuun sunnuntaina himaan niin sit kerron kaikki mitä oon tehny, meinaan nimittäin käydä ainaki ekan kerran uimas ja ottaa ihan vitusti aurinkoo! <3 möröööö, sunnuntaihin!

1 kommentti:

  1. voi ihana rasmus kuvaillu meidän enkun tunnilla :-D hyhyhyhyhhy. onneks leikkasit naaman pois! :x

    VastaaPoista