torstai 8. joulukuuta 2011

I think I have a broblem here, joten vastailkaas!

ongelma on siis siinä, että mun pitäis löytää nyt jouluks, uudeksvuodeks ja mun synttäreiks jotain kivaa. tähän kollaasiin oon koonnu parit mekot ja kengät mihin oon rakastunu ja voisin haluta vaikka kaikki jos vaan voisin saada. mutta en voi saada eli tarvisin vähä teidän apua. haluaisin siis kuulla teidän mielipiteitä jostain kivasta asuyhdistelmästä? esim tästä kuvasta. PLUS (+) sit vielä se että minkälaisia koruja yhdistän niihin? onko ne pitkiä roikkuvia korviksia? sulkia? massiivisia isoja pallokorviksia? entä kaulakorut vai laitanko kaulakorua ollenkaa? olisko iso hopeinen tai kultanen kello mitään? sormukset jne.. THE TIME IS RUNNING OUT SO HURRY UP PEOPLE =) ei mun maailma tähän tietenkää kuole vaikken neuvoja saiskaa, mut haluaisin mielelläni kuulla teidän mielipiteitä!

4 kommenttia:

 1. Ylärivin h&m tai biancon korkkarit ja objectin tummansininen mekko on ainakin hyvännäkösiä;) Mun mielestä toi mekko menee sellasenaan ilman korujakin mut jotku roikkuvat korvikset ja rannekoru/kello sopis hyvin:)

  VastaaPoista
 2. ylärivin biancon korkkarit , ihanat!
  ja toi vilan musta mekko , ilman tota vyötä toiselta riviltä :)
  ps , ihana blogi! :):)

  http://herewithoutyou-salla.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. noi biancon ihanat kengät ja toi yksolkaiminen objectin mekko joko yksinkertasella kultasella choker kaulakorulla tai näyttävämmällä kultasella statement korulla(joka tapauksessa lyhyt koru) :) ranteeseen vielä sellanen iso kultanen käsikoru. Vielä oikeen punaset huulet on ihan pakolliset :)

  VastaaPoista
 4. Ah noi biancon kengät ja elloksen vaaleenpunanen hame! niin herkkui et huh ♥ mielelläni kotiuttaisin :)

  VastaaPoista