perjantai 11. marraskuuta 2011

11.11.11 time for a wish?

KaurisKauris, marraskuu 2011 Kauriit voivat marraskuussa hengähtää paineisen ja velvoitepitoisen syksyn jälkeen. Suurimmat paineet ovat nyt ohi ja koet saavasi asioita nyt helpommin edistettyä ja aikaa jää myös muuhun kuin pelkkiin työtehtävien läpiviemiseen. Kuun ensimmäinen viikonloppu voi tuoda suunnitelmien muutoksia mutta joustavuus ja avoimuus voi saattaa sinut nyt yhteyteen uusien ihmisten ja paikkojen kanssa. Kolmas viikko on erittäin leppoisa ja onnekaskin jolloin positiivinen henki on puolellasi ja asiasi etenevät vauhdikkaasti ja helposti. Kuun neljäs viikonvaihde muodostuu mielenkiintoiseksi ihmissuhteissasi ja romantiikassa. Olet valmis kohtaamaan jotain uutta ja voitkin yllättäen saada uuden tuttavuuden odottamattomalta taholta. Jotain kohtalonomaista voi nyt olla ilmassa ja tapahtumat saavat sinut miettimään tulevia suuntia ja päämääriä.

Tossa siis mun tän kuun horoskooppi. kuullostaa ihan jännältä! joo eli tänään on toi maaginen 111111-päivä ja perjantaipäivän ohjelma on et meen koulusta suoraan keskustaan käymään "työhaastattelussa" ja sieltä laittautuun illalla olevia kaverin synttäribileitä varte :) oon nyt koulussa eikä mulla oo kauheesti aikaa kirjottaa.. kirjottelen myöhemmin lisää! viikonloppuja kaikille!

2 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä aivan ihana blogi! (= <3 Ja ajattelin että jos haluaisit käydä osallistumassa mun blogissa olevaan "linkitä blogisi" postaukseen? (:
    http://pinkxsugar.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. voi kiitos! ja hyvä että tykkäät(= kävin linkittämässä!

    VastaaPoista