sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

nyt kaivetaan valomiekat esiin



on taas menny jokunen aika ku kirjottelin viimeks =) mutta nyt I'm back with new posts and ideas! ja tosiaanki yritän nyt päivittää tätä suht tasasin väliajoin.

mulla on ihan hiton kova väsy koska yöunet jäi vähä vähiin. menin nukkumaan 5 koska juttelin Omeglessa jonku tuntemattoman 19 v Englantilaisen jätkän kans mun sydänsuruista (hahah) ja heräsin puoli 12 (Y) mut onneks aamu alko ihanasti auringon paisteel joka tuli suoraan silmiin ja aamupalaks söin ihania kurkku-tomaatti-salaatti voileipiä, great! sit kävin terassilla lakkaas kynnet, en oikeesti vaan voinu vastustaa kiusausta mennä. toi aurinko on niinku joku alkoholi tai huume, saa mielen jotenki energiseks ja iloseks :) päivän suunnitelmissa olis nyt kumminki vielä huoneen siivous ja ehkä järjestän kamat uuteen järjestykseen! laitan vaikka sit kuvia minkä näkönen tuli

työssäoppimista on menny jo 3 viikkoo ja jäljellä enää siis vaan 3 viikkoo! sen jälkeen on mun laskelmien mukaan enää about 7 viikkoo kouluu ja sit se ihan hiton kauan odotettu kesäloma alkaa :3 pääsiäislomalla ajattelin lähtee hesaan kattoon mun söpöö kaveria =)=) mut suunnitelmat meni uusiks.. noh, käyn sielä sit kesälomalla, varmaan pariinki kertaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti